Torsdag

Alltså jag döööör vad jag är trött, har ingen energi alls och vill bara hem och sova, och vakna utvilad imorgon. Gärna få slut på irritationen i mitt tandkött också, det hade varit toppenbra, någon som vill fixa det åt mig?? Gaah jag orkar inte med idag, jag orkar inte jobba idag, jag är så trött att jag har svårt att koncentrera mig, ögonlocken är så tunga att jag skulle kunna somna i receptionen, jag ser sjukt trött ut och jag orkar inte sitta här till kl 17. Jag vill bara sova.
Träningen imorse gick inte så speciellt bra heller då jag hade noll energi i kroppen, jag lovar er att jag nästan somnade gåendes på rullbandet, så trött är jag, och jag orkade inte heller gå så snabbt eller så länge som jag brukar. Ingen bra dag idag, jag vill bara att den ska ta slut så att jag kan hoppas att det blir bättre imorgon. Då är det i alla fall fredag, det är skönt.
20140410_091626_Bob