Mars Månads Glossybox

För att slippa tänka på hur tandköttet känns svullet, så tänkte jag istället visa er vad jag fick i min senaste Glossybox 🙂 Det är verkligen så kul att få hem en liten överraskning varje månad, presenter gör en alltid glad 🙂
I Glossyboxen så fick jag lite smått och gott med några produkter som jag kan tänkas använda, jag har inte gjort det än (jag är så seg på att testa nya produkter, jag har liksom inte ens testat min rengöringsborste från Babor än :/ ) Eller jo, ögonkrämen från Fleur de Sante har jag börjat använda då min ögonkräm från Dior hade tagit slut, men där har jag inte märkt något resultat än utan att den känns behaglig på huden 🙂

– Panos Emporio Goldflower Deospray & EdT: Jag har inte testat denna deodorantspray ännu men när jag luktade på den så luktade den friskt och fräscht, inte heller för starkt eller för svagt. Att den dessutom kommer i sprayform tycker jag låter bra, så jag ser framemot att testa den då min nuvarande deo snart är slut 🙂

– Fleur de Sante Dermatific Eye Contour Cream: Det tar ju som sagt ett tag innan man märker några resultat på huden när man precis har börjat använda ny hudvård, så jag kan inte riktigt uttala mig om denna ögonkräm, men vid första använding så tycker jag att den tas upp bra av huden, den absorberas snabbt och lämnar en len känsla. Tror den kommer ge fina resultat så den kommer jag fortsätta använda 🙂

– Mitchell & Peach Body Cream: Jag har varken testat den eller luktat på den så jag kan tyvärr inte säga vad jag tycker om dens doft, konsistent eller förmåga att återfukta.

– Stylage French Kiss Lip Balm: Ett läppbalm är alltid bra att ha nu när ens läppar har en tendens att bli torra, mina blir det i alla fall, men jag har inte testat denna produkt utan jag håller mig än så länge till mitt nuvarande läppbalm med doft av vanilj ^^

– Egyptian Magic All Purpose Skin Cream: Jag fick bara en testföråackning av denna produkt (var det någon mer som fick det) och jag gillar tanken att det är en universalkräm som är väldigt återfuktande och läkande för torra partier på kroppen. Då jag känner mig så torr hela tiden så kanske detta är räddningen jag har väntat på? 🙂

– Models Own Nailpolish: Återigen så fick vi nagellack, i en färg som inte känns allt för tilltalande för mig, den är för skrikig och är inte jag alls. Jag har även pausat i mitt nagellacks användande för att stärka mina naglar naturligt så det här var en produkt jag kunde ha klarat mig utan, i alla fall nu när det var en sån hemsk färg :/
20140402_191529_Sophia
20140402_191752_Sophia1
20140402_191807_Sophia