Det Ligger Där Och Gror

Jag får seriöst damp på min tand, smärtan vill inte försvinna. Det är lite svårt att förklara hur det känns för det gör liksom inte jätteont på det sättet som… om jag kan hitta en jämförelse… hmmm, men tänk er en huvudvärk som alltid ligger där och stör, trycker åt och som bara smärtar hela tiden, så känns det. Det bara ligger där och gror, irriterar en, och oavsett vad man än gör så försvinner det inte. Jag försökte mig på att borsta tanden efter lunchen, i hopp om att det skulle bli lite bättre men det vart ingen skillnad alls. Så irriterande!! Måste in på apoteket efter jobbet och köpa bakteriedödande munskölj, för det här går inte längre. Vill bara lägga mig under täcket och på något sätt få trycket att försvinna. Usch.
Jag som hade velat gå runt lite i stan efter jobbet och kollat på en vårjacka och ett par jeans, kanske ett par skor också ^^ Men det känner jag inte för nu, eller så får jag tvinga mig igenom smärtan, ha något kallt i munnen (om kylan nu kan hjälpa) och försöka hitta lite saker att shoppa. Lite smärta har aldrig stoppat mig förut, och det ska det inte få göra nu heller. Ska höra med min älskling om han känner för att hålla mig sällskap, eller om vi åker direkt till honom, för att ligga och mysa och kolla på serier lockar väldigt mycket, i alla fall nu när man har ont.
Den här jackan funderar jag på att köpa, en Babour International Quilted Jacket i deras vårmodell, så att den inte är fodrad. Vill nog ha den i en mer beige färg så att den inte är så vit men ska kolla vad som finns i butik. Jag gillar i alla fall stilen på den, framförallt skärpet i midjan så att man kan få en fin siluett. Hoppas den sitter bra, det kan jag behöva ^^
LQU0316CR51-Front-446Wx422H