Round 2

Woop Woop, round 2 på gymmet är avklarat och jag körde lite triceps, bröst och mage idag. Tänka sig att jag har tränat två gånger idag, vad duktig jag känner mig, jag borde belöna mig med något ^^ Kanske lite nya träningskläder kan vara en bra belöning, det behöver jag ju och det är alltid kul att variera sig när man ska stå och svettas på gymmet. Har hittat lite fina saker på både GinaTricot och inne på Nelly.com så jag får se vad det blir 🙂
Träningen gick bra, försökte köra slut på mig själv så mycket jag kunde och jag tror jag lyckades bra med det. Mina triceps blev trötta i alla fall haha 🙂 Glömde dock stretcha efter passet, jag har lovat mig själv att börja göra det oftare (eller snarare börja med det ihuvudtaget då jag inte stretchar alls) men jag glömmer alltid bort det ^^ Men jag ska bli bättre på det, I promise 🙂
20140408_130416
20140408_131130