För Ett År Sedan

För 1 år sedan, den 6e april så hände något som skulle förändra mitt liv. Jag åkte iväg för att träffa en kille för första gången, fjärilarna flög runt som i en tornado i magen och jag var så nervös. Något jag inte visste då när vi satt i hans rum och pratade, spelade lite tv-spel, kollade serier, och när vi sedan satt på Mcdonalds i flera timmar dagen efter var att vi, 1 år senare, skulle vara tillsammans. Jag visste inte då att han skulle vara min källa för lycka, den person som skulle få mig att må så bra, som skulle få mig att bli, och vilja bli den bästa jag kan vara och få mig att känna dom känslorna jag har. Året har flugit förbi så fort men jag minns den första dagen som om det vore igår, vad som sades, hur vi var och hur jag kände. Jag känner fortfarande samma sak idag som jag gjorde då för honom, nej jag känner så otroligt mycket mer för honom, otroligt mycket mer. Några veckor senare så blev vi tillsammans, och det är snart vår årsdag. Han är det finaste i mitt liv och han gör mig så lycklig. Jag älskar dig Alex <3 <3
20131231_235921-690x517