You Can, You Will

Of course I will, och det gäller även er, bara ni vill något, och ger er faan på att få det, så kommer det hända, förr eller senare 🙂 Det gäller bara att tro på sig själv, att man faktiskt kan, att du själv skapar dina möjligheter och ditt egna liv, fortsätta kämpa och inte ge upp om det dyker upp motstånd eller när något inte gick som man trodde. Du kan bara du vill, glöm aldrig det.
När det kommer till träningen så vet jag att jag kommer lyckas, det har jag gett mig faan på att jag ska göra nu, och jag kämpar hårt för att ta mig till målsnöret där min drömkropp väntar, och jag ska fortsätta kämpa tills jag har tagit mig dit. Jag tog ytterligare ett steg mot mitt mål när jag var på gymmet under lunchen precis, körde en powerwalk i ett snabbt tempo i 30 minuter så att jag blev varm och svettig 🙂 Jag tror nog att resultaten från min styrketräning kommer visa sig snabbare om jag satsar på att köra ännu mer kondition än jag redan gör, så att jag bränner bort allt fett som döljer mina vältränade muskler haha 😉
20140407_120046_Sophia