Sprider Sig Uppåt

God morgon, vaknade återigen imorse med ont i munnen, nu har det liksom spridit sig till sidorna av käken, mellan över och underkäken, så att det gör ont när jag försöker öppna munnen. Det liksom stramar åt som att jag ska dra sönder tandköttet, not a very pleasant feeling, no. Värken gör även att det trycker vid öronen och nästan vid tinningarna så att jag får ont i huvudet. Hade så ont igår att jag var tvungen att ta en alvedon innan jag gick och la mig, eller det gjorde inte så ont utan det var mest bara jobbigt, tryckte mot ögonen bland annat… Annars så gör även axeln ont, haha vad har hänt med mig och kroppen, den håller ju på att gå sönder 😛
Tråkigt väder vi fick vakna till också, det var redan tråkigt att sova själv utan min älskling, men att behöva vakna till detta regniga väder helt själv var så trist 🙁 Jag hörde något smattra mot rutorna, jag öppnade ögonen, såg regnet och kände bara ”nää, jag tänker inte stiga upp ur sängen idag” haha 😛 Men jag tog mig upp och sitter nu på jobbet och äter lite frukost, hoppas på en bra dag idag i alla fall 🙂
Puss puss ^^
20140407_074002