Varför Står Det Error?

God morgon 🙂 Vaknade med en extrem värk i käften idag, mina visdomständer gör verkligen ont, mest gör det på min vänstra sida men det känns även på min högra :/ stackars mig, så jag måste ringa till tandläkaren och be om att få dom utdragna för det här är inte skönt. Det är nästan så att smärtan rör sig vidare upp längs med huvudet så att jag även får huvudvärk, aj aj 🙁
Men på tal om annat, varför kan jag i princip i 9/10 fallen inte blogga via mobilen? Ibland så kommer inlägget upp men ibland inte, varför är det så? SOm jag har förstått det så beror det på mina bilder, för om jag bara lägger upp en text så går det bra, men så fort en bild kommer med så står det error… Men så är det inte alltid heller, för ibland går det för ett inlägg med text + bild att laddas upp, vad är det som är fel? Igår skulle jag lägga upp ett snabbt inlägg, som bara bestod av en bild, där jag skulle säga att jag var på middag ute med familjen, men det inlägget gick inte att laddas upp. Jag är helt förvirrad, det funkar ju inte, så är det något fel på appen, på mina bilder, på storleken på inlägget, eller vad kan det bero på?
Finns det några fler wrdpres användare därute som har upplevt samma problem? :/
Screenshot_2014-04-05-19-52-50