En Kort Tågresa

Solen och värmen gör mig så glaaaaaad! 😀 😀 Man känner verkligen hur man går runt och ler ett stort leende och man vill verkligen bosätta sig ute på någon parkbänk i solen. Nu är det vårkänslor 😀
Värmen, solen och alla blommor som blommar ut får mig verkligen att drömma om att åka iväg. USA-resan är närmare än jag tror men det är ändå en bit kvar tills vi sitter där på planet, snart bara 5 månader kvar, men jag börjar redan nu känna för att åka iväg någonstans. Bara packa väskan, ta min älsklings hand och bara åka iväg på en weekend tillsammans. Det spelar egentligen ingen roll vart vi åker, en kort tågresa på någon timme till någon annan stad i Sverige skulle också vara kul, men bara jag kommer bort lite från Stockholm i någon dag eller två så skulle jag vara glad. Jag känner för att upptäcka något nytt, lite miljöombyte. Sånt kan man behöva ibland. Speciellt nu när våren börjar blomma ut så kommer det bli extra mysigt att bara åka iväg för en stund, då blir det inte lika jobbigt med en massa snö, kyla och mörker 🙂 Ska kolla runt om jag kan hitta något billigt alternativ, bara åka iväg på morgonen och komma hem igen på kvällen, något enkelt men något som ändå kommer bli skönt 🙂
bf6d8421-9543-45d2-bb17-f795f7c8927a