A Good Way To Start The Day

Det är så otroligt skönt att få börja dagen med lite träning, man piggnar till och får så mycket energi i kroppen som håller i sig hela dagen 🙂
Jag gick i ett medel, till snabbt tempo mot slutet, jag kände att jag ville ta det lite lugnt på grund av knäna men det gick bra. Jag märker att det gör mindre ont när jag rör på mig, det känns nästan inget alls, det är som att lederna ”smörjs” av rörelsen, men sen när jag står stilla eller sitter ner, då börjar det göra ont igen. Så då är det bra om jag rör på mig, tydligen hela tiden så att lederna inte rostar igen haha 😛
Efter 30 minuters powerwalk, en lång och skönt dusch och lagom lång tid till att kladda på mitt ansikte så sitter jag nu på jobbet och äter lite frukost, min andra frukost 😉 Det är rätt så lugnt här för tillfället så jag tänkte passa på att göra en sista research med datorerna. Vi hittade en till dator igår som verkade bättre så jag är lite förvirrad i mitt val just nu, så jag måste jämföra lite och sen även se dom i butik så jag kan se vilken storlek som blir bäst 🙂
20140404_083446_Greg