Kroppen Strejkar

God morgon, god morgon, idag så började morgonen på ett inte så önskvärt sätt; jag har sovit dåligt och vaknat till ofta under natten så idag känner jag mig rätt så trött idag, men jag märker även hur kroppen dag för dag börjar strejka. Det här börjar bli riktigt irriterande. Nu är det inte bara mitt vänstra knä eller min högra axel som gör ont, utan nu börjar även mitt högra knä krångla och min visdomstand på vänster sida började värka igår och nu idag så är jag lite svullen där. Alltså seriöst, vad är det med min kropp?? Det känns som att jag är en gammal tant med stela leder som inte kan röra sig och behöver en rullator till hjälp för att ta sig fram, om någon vecka så är jag väl där jag också :/ Men smärtan har blivit värre i mitt vänstra knä, nu gör det riktigt ont, en smärta som jag aldrig har haft i knät förut, även inte för flera år sedan när jag dansade. Det låter ju inte så bra, eller hur? Så jag måste boka tid hos doktorn för jag kan inte ha det så här längre, och nu när även mitt andra knä börjar krångla så kan inte det vara ett bra tecken, något är fel. Bättre att vara på den säkra sidan och kolla upp det så att det inte blir värre, för det vill jag absolut inte…
nästan inköp kanske