Birger 18 År

Det är svårt att förstå att han nu är 18 år, jag tror inte det har sjunkit in ännu, för någon i familjen 🙂 Men nu är han en stor pojke och har tagit första klivet in i vuxenlivet, grattis 🙂
Firandet igår var väldigt bra och trevligt, hela familjen var samlad då även vår äldsta storebror hade kommit hem från Lund, det händer inte så ofta, så det var kul, sen så var ju ä’ven jag hemma en sväng 🙂
Efter jobbet så drog jag med mig födelsedagsbarnet in på gymmet, eller det var faktiskt han som frågade om vi skulle träna eller ej, så det var kul att han ändå ville dit, och vi körde en snabbt styrkepass. Vi körde samma övningar som i måndags, så det blev biceps, triceps, rygg och mage, kändes lika bra då jag ändå inte kan visa honom några benövningar. Jag hoppas i alla fall att han får in träningen som en vana, för det kommer bara ge en massa positiva fördelar, hejja hejja 🙂 Men vi körde lite överkropp och mage, och jag körde även en benövning (den enda jag kan göra – Raka marklyft) då jag gärna vill ha en liten aktivitet i mina benmuskler 🙂 Sen var det snabbt hem där jag ”bakade” tårtan, man kanske ska säga att byggde tårtan då den inte var bakad från grunden haha, och det blev vår klassiska hallontårta med grädde och vaniljkräm, mums!
Innan maten serverades, som blev tacos i sann födelsedagsanda, så öppnade han sina presenter där han fick gaminghörlurar av mig och Hjalmar, några japanskaböcker av Ludvig (en bok handlade om hur man säger dirty words på japanska… tydligen väldigt användbart tyckte Ludvig haha) och så fick han en tröja och en del pengar av mamma & pappa. Han blev väldigt glad och grattis ännu en gång, nu har du blivit stor 🙂
20140402_194704
20140402_201721
20140402_214447
20140402_195623
20140402_215710