Asus

Jag funderar ju som sagt på att köpa en ny dator, eller jag har ju en stationär dator som jag köpte förra året men jag behöver även en ny laptop då min gamla är så skruttig och dålig att jag ruttnar inombords. Jag behöver en ny, punkt slut. Det är ju lättare sagt än gjort då jag blir så förvirrad i hela laptop djungel; vilken är bra? vilket märke ska jag ta? Räcker det med en lite billigare eller måste jag lägga ut över 15000? Hur mycket utrymme behöver jag? Grafik?? Så många frågor som jag inte kan svara på själv, så jag har rådfrågat både min älskling och min bror som kan det här med datorer och han har tipsat om en som verkar bra, den är inte så dyr heller så det gillar jag 😉 Den kommer i alla fall från Asus, och har dom komponenterna för att jag ska kunna klara av det som jag vill; som att surfa, blogga, redigera bilder, kolla på film, skriva osv, göra allt utom att spela spel helt enkelt. Då krävs det inte en värsting dator utan den som jag visar här nedanför räcker gott och väl. Jag funderar på att slå till, men jag vill först peta och klämma lite på den ute i butik innan jag bestämmer mig, så att jag vet att den är så tunn, lätt och har så stor skärm som jag vill ha. Man måste ju vara helt nöjd 😀
Jag tänkte passa på att utnyttja mitt presentkort hos Mediamarkt som jag vann i deras julkalender, men då datorn har ett rabatterat pris på Dustin som är billigare än om jag köper den på mediamarkt (även med presentkortet) så tänkte jag istället handla datortillbehör där, som en datorväska och något till, kanske något modem eller nått så att jag alltid kan surfa vart jag än är 🙂
dator

2 Comments

  1. Hej! Jag har den Asus som du lagt upp bilder på, men den minsta varianten, kostade typ ingenting! Batteritiden är kort och den har behöver starta om sig lite oftare än jag vill, men annars är den riktigt bra, snabb ändå och väldigt lätt och skön =) Nya Windows tar lite tid att lära sig och det kan bli lite irriterande när när man använder händerna och kommer åt samma saker eller använder muspekaren och drar fram saker man inte alls vill ;P Men det där lär man sig som sagt ^^

    • Hej 🙂
      Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med datorn, alltid bra att ha andras tanker i åtanke när man köper dator 😛 Hmm så batteritiden är kort… jag vill ju att den ska vara lång haha 😛 Det stod inget om hur lång batteritiden var i beskrivningen så jag får fråga någon i butik 🙂 Men tack så mycket för att du delade med dig om vad du tycker, det uppskattar jag 🙂