Inte Så Liten Längre

Idag är en väldigt stor dag, idag så fyller min lillebror år, men han är inte så liten längre. Han fyller nämligen myndig idag, 18 år och det har jag svårt att förstå, han ska ju alltid vara minstingen i familjen. Han har visserligen växt om oss alla i längden och har mognat mer och mer, men det är ändå så konstigt. Han ska inte fylla myndig och kunna gå ut på krogen, det känns konstigt, jag börjar känna mig gammal då det skiljer 5 år mellan oss…. Haha gud vad gammal jag är 😛
Men jag säger ett STORT grattis till dig min älskade lillebror, nu har du tagit första steget in i vuxenvärlden och det är ett stort steg. Vi ses senare ikväll för att fira med tårta och god mat, och fira att du har blivit vuxen 🙂
Grattis igen, puss och kram <3
En bild tagen för nästan exakt 5 år sen, här är du liten, precis som en lillebror ska vara ^^
2728_77333558351_4383803_n