Det Känns Sådär

God morgon alla fina 🙂 Idag så fick jag lite sovmorgon så det känns skönt att ha sovit ut lite, en extra timmes sömn gör väldigt mycket 🙂 Även när det kommer till alla resenärer ute i kollektivtrafiken, alltså jag gillar mer att gå upp tidigare för att slippa det haha. Bussen jag skulle ha tagit fick jag strunta i då den var smockad med folk ändå ut i dörrarna, det var köer in till stan, och vid centralen så är det ju fullt med folk som vanligt. Nej, det är faktiskt skönare att åka tidigare på morgonen, det är lugnare och man slipper stressen med alla folk 🙂 Mitt knä gör i alla fall fortfarande ont, riktigt ont så jag ska knapra en massa Voltaren och hoppas att det snart går över, för jag kan ju inte ha det så här längre 🙁 Jag känner mig fortfarande lite nere från igår också (ni vet angående min misslyckade shopping), jag grät av frustration både på bussen hem till min älskling och även när jag var hemma hos honom, men han tröstade mig och fanns där vid min sida så att det kändes bättre <3 Men jag känner mig fortfarande nere och vill inte kolla på kläder alls längre, jag känner att jag har gett upp inom det området, så jag får helt enkelt fortsätta vara ful…
20140401_083311_Salomon