Träning Med Min Lillebror

Efter jobbet igår så tränade jag för första gången tillsammans med min lillebror 🙂 Eller var det första gången? Jag kommer inte ihåg, men då var det första gången på länge i så fall 🙂 Jag gav ju honom en gratis träningsvecka på Friskis&Svettis och igår så var det första dagen, så kul 🙂 Träning kommer göra honom väldigt gott 🙂
För att inte skrämma iväg honom allt för mycket och köra på allt för hårt första gången så körde vi väldigt lugnt och jag visade honom några övningar. Vi fokuserade på överkroppen (jag har ju lite svårt att visa benövningar på grund av mitt knä) men man får ju börja med ett steg i taget. Man måste ju få känna in träningen lite lätt från början, ett stort misstag många gör är ju att köra på för hårt för snabbt, för att sedan tröttna och sluta helt, så ta det långsamt istället så kommer det fastna 🙂
Jag visade honom övningar för ryggen, biceps och triceps och han var väldigt duktig, han är starkare än han tror så det var kul, och han kommer bli ännu starkare, just you wait and see 🙂 Får höra med honom när vi ska träna nästa pass, tror det är viktigt att han kör minst 2 pass denna veckan så att han inte tappar det. Det var även kul att ha lite egentid med honom, lite sibling time 🙂
image
image