Ont I Hela Kroppen

God morgon alla fina 🙂 Jag hoppas allt är bra med er denna rätt så soliga men ändå rätt så kalla tisdagsmorgon 🙂 En ny månad har börjat och det innebär nya tag och att våren väldigt snart är här, yeeei 🙂 Jag är i alla fall väldigt trött idag, både i sinnet och i kroppen, och ont har jag också, aj aj aj. Nu är det inte bara mitt vänstra knä som krånglar utan nu gör även min högra axel ont :/ Stackars mig, varför gör kroppen så här mot mig 🙁 Det ilar liksom till, vilket gör det svårt att ens få upp armen i axelhöjd, så jag knaprar voltaren i hopp om att både knät och axeln ska bli bättre. Men än så länge så gör båda lika ont. Poor me 🙁
Men men, ibland så vill kroppen strejka så det är bara att hoppas det blir bättre, får bara ta det lugnt och kurera mina leder 🙂 har ni något bra tips? Kan kanske en varm vetekudde hjälpa? 🙂
image