Dustin Expo, Acer & Glass I Solen

Tycker ni det är roligt eller bara störande när jag skriver god morgon på ett nytt språk varje vardagsmorgon? Ska jag fortsätta eller sluta med det? Kommentera gärna vad ni tycker 🙂
Men hur har min helg varit då? Jo den har varit väldigt bra, skönt med sol och en chans att få sova ut, jag har varit så trött under veckan så lite sovmorgon behövdes 🙂 I fredags så scannade jag några klädesbutiker i jakt efter ett (eller flera) par jeans då mina nuvarande sjunger på sista refrängen. Jag hittade tyvärr inget när jag letade i fredags så jag måste köpa mig ett par efter jobbet idag, jag får inte åka hem förens jag har ett par nya byxor i min ägo. Så det så! Väl hemma hos min älskling så slocknade jag väldigt fort, satte på Reel Steel och somnade ca 10 minuter in i filmen, kl var bara efter 21 så jag antar att jag var trött 🙂
I lördags så åkte jag och min älskling in till stan för att gå på Dustin Expo mässan och sedan ha en shoppingrnda. Vi åkte främst dit för att kolla på en Starcraf2 turnering och för att se om jag kunde hitta en bra laptop att köpa. Jag hittade tyvärr ingen då de som verkade bra var waaaay over my pricerange, men tureringen var lite rolig. Fick även ta en bild med två av världens bästa SC2 spelare, lite coolt haha min storebror blev nog lite avis när jag skickade bilden 😉 (Jag vet, jag ser ut som jag vet inte vad på bilden, jag har en fulperiod just nu men jag jobbar på att ta mig ur den)
20140329_132438
20140329_133406
20140329_153908
IMG_1300
Vi blev kvar på mässan liiiiite för länge så därför missade vi att shoppa då butikerna hann stänga, ni kan väl förstå paniken med mina byxor :/ Men men, inget att göra åt så det var bara att åka hem för att ha det trevligt. Vi köpte med ett TombRaider spel som jag körde, medans jag mumsade på jordgubbar (som var så goda 😀 ) och åt en Goodlife bar då jag vart så sötsugen 🙂
20140329_225302
En solig promenad tillsammans med min älskling och en glass på söndagen (som jag har längtat att få gå en promenad i solen tillammans med min älskling och mumsa på en glass, äntligen så kom den 😀 ) fick avsluta helgen som var underbart härlig! 🙂
20140330_134048