Där Gick Korken Av

Dzień dobry, jak się masz w poniedziałek? Który niestety nie jest tak słonecznie i ciepło, jak weekend był, co się stało, jak również? Widocznie to było zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe z wchodzenia w kurtkę i okulary wiosny, ale nie tracić nadziei, ruszamy w kierunku cieplejszych razy więc to tylko kwestia czasu. En hälsning från Polen 🙂
Hej på er alla fina 🙂 Hur har ni det denna molniga och inte så jättevarma måndagsmorgon? Tråkigt nog så fick vi inte njuta av samma härliga väder som i helgen, men håll ut, vi går mot varmare tider så det är bara en tidsfråga innan dessa väderskiftningar är över 🙂
Träningen nu på morgonen gick helt okej, jag hade ingen kraft eller ork ihuvudtaget så jag ville ge upp redan efter 5 minuter på crosstrainern, men jag stod ut i 1 timme så jag känner mig nöjd. Efteråt så blev det en skön dusch innan sminket kladdades på och jag gick till jobbet, har avklarat en måndagsrush precis med många besökare så nu andas jag ut och äter en lite sen frukost.
Juste, nu har jag ett extremt I-landsproblem, nu ska jag bara förklara ordentligt så att ni förstår 😛 Men mitt lock till min shaker, ni vet den pluppen som man trycker ner i hålet man dricker ut, den har lossnat från resten av öppnaren så nu sitter den fast i hålet. Jäkligt dåligt förklarat men ni förstår när ni ser bilden, men jag antar att det är dags att köpa en ny shaker, eller vad säger ni? 😛
image