Vårväder!

Gaaaaaaaaah guuuuuud så underbart härligt väder det är ute 😀 Idag är det helt klart det bästa vårvädret so far, helt klart, dags att börja använda sin vårjacka 😀 Det här är ett perfekt gå-på-promenad-i-solen-tillsammans-med-sin-älskling-och-äta glass väder, jag VILL!! haha 😀 Man märker hur glad man blir av det här, det känns som mina beskymmer från igår är helt bortblåsta eller sönderbrända av solens stekande strålar, så här vill jag att det ska vara hela vägen fram till sommaren, så inget återfall med en massa snö, tack!
Jag fick känna på det här underbara vädret när jag gick till Friskis under lunchen där jag powerwalkade i 30 minuter (något som jag kanske borde ha gjort utomhus nu när vädret var så fint) och sedan avslutade passet med raka marklyft för att träna baksida lår och rumpan lite. Hur wonderful som helst 😀
Hahahaha på den andra bilden så ser det ut som att någon har skjutit en laserstråle och spräng något föremål i luften (kanske ett UFO :O ), eller att någon har sprängt solen hahaha xD Men det ska i alla fall vara en bild på solen och den klarblå himlen, okej jag är ingen mästerfotograf, men det var en kul bild ^^
20140328_120416_Josh
20140328_121135