SATC, Chokladglass & Min Älskling

Det är bra medicin när man mår dåligt, en perfekt kombination som ger både glädje, skratt, kärlek, trygghet, en möjlighet att försvinna in i en annan värld och något gott för sin mage, saker som gör att man blir glad igen. Det behövde jag verkligen igår. Jag känner mig fortfarande lite nere, det ligger liksom kvar och gror inne i skallen på mig, men jag mår bättre och känner mig gladare idag. Man får inte glömma bort att det ibland kan vara bra att tillåta sig själv att må lite dåligt, att få gråta ut lite och faktikst inse att man inte alltid kan vara glad och vara på topp. Ingen människa kan vara det, och man är inte svag för att man mår dåligt. Det är mänskligt. Jag fick min dipp igår och det var ändå lite ”skönt”, få känna på sina känslor och tankar kring det där, få bearbeta dom och göra mig starkare. För jag blir bara starkare och jag vet att allting kommer bli bra.
Men idag är det fredag, äntligen, och helgen bjuder på en shoppingrunda, ett besök till Dustin Expo mässan och så ska man passa på att njuta av det våriga vädret (om det blir något vill säga haha 😛 ).
Men innan dess, så ska dagens jobb avklaras 🙂 Ha en underbar dag, kram på er ^^
20140328_073704_Salomon