Mina Byxor Sprack

Jag har hittat lite saker som jag vill shoppa, Herregud vad har hänt?, jag som aldrig hittar något ju haha 🙂 Det är inte så mycket så jag ska ju inte säga att det kommer bli värsta shoppingrundan, men lite är det i alla fall, bättre än inget. Sen så är det ju som sagt beroende på om saker och ting passar eller ej, vilket jag hoppas då jag behöver kläder, men man vet aldrig då jag är så kräsen av mig. Det jag har hittat är i alla fall lite saker inom både vanliga kläder, träningskläder och beauty. Saker som jag känner att jag behöver 🙂
Mina byxor sprack precis mellan benen (hahaha vilken otur man kan ha xD) så jag måste köpa ett par byxor, pronto! Ska springa in på Cubus efter jobbet då dom har fått in ett par nya jeans som är i jeggingsmaterial och är stretchigt, me like då det inte blir så stramt, eller vad man säger 🙂 Det andra jag har hittat ser ni här nedanför, hoppas att allt passar bra och ser snyggt ut på, för jag vill och behöver uppdatera garderoben.
Kläder: Byxdress // Topp // Omlottblus // Jeans.
kläder
Träningskläder: Byxor // Sport-BH // Blå Tröja // Lila Tröja // Shaker.
träningskläder
Beauty: Bodyscrubb // Neccessär // Inliner // Babyolja.
beauty