Något Att Belöna Mig Med

Jag ringde ett telefonsamtal under lunchen som var väldigt jobbigt. Samtalet i sig var inte jobbigt, utan det var vad det handlade om och hur det fick mig att må som var tungt. Det är angående en väldigt personlig sak som jag kanske kan dela med mig av här i bloggen när det är över och om jag känner mig stark nog för att dela med mig av det. Men tills dess så får ni inte veta, men jag kan i alla fall säga att det får mig att må riktigt dåligt. Jag grät lite till och med, hela kroppen skakade och det kändes som att magen vred sig ut och in, jag ville inte. Jag är glad att samtalet är gjort, att en del är över, men det är inte slut än. Humöret försvann i den stunden och jag vill bara hem och lägga mig under täcket, vill bara sova och vakna upp till en ny dag imorgon.
Jag skulle även vilja belöna mig själv, att jag faktiskt samlade mod och styrka till att ringa samtalet, men jag vet inte med vad. Jag var väldigt nära att köpa något sött som en bulle eller kakor när jag var ute och tog lite luft efter samtalet, men jag hejdade mig för det är inget jag egentligen ville ha. Det är bara en onödig belöning som bara varar i några sekunder, jag skulle ångra mig så fort jag hade betalat, de vet jag. Så jag vill köpa något annat som ett klädesplagg eller någon accessoar, något som ger mig mer glädje än mat, något som varar länge. Lite typiskt att jag aldrig hittar något sånt nu för tiden, så jag vet inte vad jag ska kolla efter, jag vet inte vad jag vill ha…. känner mig bara helt tom och trött just nu. Jag får helt enkelt hoppas att jag hittar något som jag kan belöna mig med, det skulle göra mig glad.

stark

2 Comments

 1. Men gumman då, hoppas det känns bättre snart vad det än är som känns jobbigt <3

  Finns här om du behöver mig 🙂

  Stor Kraaam! <3

  • Tack gumman <3 Det kommer bli bättre, det vet jag, det kommer bara ta ett litet tag tills dess, men jag mår bättre idag iaf så det känns skönt 🙂
   Tack så mycket, det känns skönt att du finns där ^^
   kram kram <3