Gett Bort En Träningsvecka

Ik vergat het afscheid ochtend in de laatste post, dus ik nu zeg in plaats daarvan. Goedemorgen, hoe gaat het vandaag? 🙂
Nu vet inte jag riktigt hur exakt man ska lita på google translate, man har ju hört att dom översätter allting man skriver helt ordagrant och tar ingen hänsyn till att språk bygger upp sina meningar på olika sätt, så jag vet ju inte om det blir rätt eller ej, men denna gången så blev det i alla fall ett besök från Nederländerna 🙂
På gymmet idag så gick jag en powerwalk i 1 timme, jag gick inte i ett jättehögt tempo då jag kände mig seg i kroppen men jag gick lagom snabbt så att jag blev trött och fick upp pulsen. Sen så anser jag att huvudsaken är att jag tränade och rörde på mig än att jag inte gjorde det alls, all träning är bra träning som jag brukar säga 🙂 På Friskis här i Kista så har dom även en kampanj där man kan ge bort en gratis träningsvecka till en kompis, så jag passade på att skicka en vecka till min lillebror som jag ska hjälpa att komma igång, lära känna gymmet lite, och förhoppningsvis börja gilla träningen som jag gör 🙂 Ibland så behöver man en liten skjuts och en spark i baken, och någon som finns där från början, för det första steget är alltid det jobbigaste 🙂
Som tack för att man har gett bort en träningsvecka så fick man en liten träningshandduk som tack, så jag tackar för det 🙂
20140327_082444_Greg