Dragons’ Den

Inspiration i form av drivna och företagsamma drakar kan vara en bra källa till sin inre drivkraft när man själv vill hamna i samma sits som dom; rika, framgångsrika, erfarna och otroligt drivna. Där vill jag hamna. Min idé som jag har tänkt på går sakta men säkert framåt. Jag kommer på nya tankar och lösningar hela tiden som jag försöker lista ut om det kommer fungera i verkligheten eller ej, men för varje sak som dyker upp i huvudet så leder det ändå alltid på något sätt framåt oavsett om det fungerade eller inte. Det kan ju inte alltid gå som på räls hela vägen in till mål, lite motgång behöver man innan man hittar det som kommer göra min idé till den bästa. Ett steg tillbaka innebär 2 steg framåt 🙂
Jag började spåna väldigt mycket på min idé igår när jag började kolla på brittiska Dragons’ Den, ni vet det programmet när 5 framgångsrika entreprenörer ska välja om dom vill investera eller inte i några personers uppfinningar/idéer. I det programmet så pratar dom mycket om sånt som jag måste börja ta till mig när det kommer till min idé och börja tänka på mer; som med målgrupp, marknadsföring, affärsplan osv, det räcker ju liksom inte bara med en skiss och sen är det klart, lite mer planering krävs. Vissa punkter har ja nog klart för mig, och vissa kommer bearbetas under tiden när jag arbetar, men jag är fortfarande i skissfasen och det är där jag behöver vara just nu. Jag måste ha idéen helt klar för mig innan jag känner att det är dags att ta det vidare till nästa steg. Det är så himla kul när man börjar ta sig framåt, det gör hela processen mer lättsam och man vet att man är ett steg närmare slutresultatet 🙂
dragons_den