Vad Är Det För Dag? Jo Löning!

Kali̱méra , sí̱mera écho̱ mía apó ekeínes tis i̱méres pou xérete, ótan den aisthánontai idiaítera ómorfo. Écho̱ pollés tétoies méres kai den xéro̱ giatí symvaínei af̱tó, boreí na mi̱n échoun pollá vitamínes sto só̱ma sas pou tha sas voi̱thí̱sei na enischýsei to dérma apó mésa. Eícha agorásei kalýteri̱ polyvitamíni. Ett besök från Grekland blev det idag^^
Jag började morgonen i alla fall på ett perfekt sätt, 1 timme på crosstrainern med grym musik i lurarna, efter det en varm och skön dusch, tid att sminka mig i lugn och ro, en kort promenix till jobbet och två triangel mackor med ett glas iskallt vatten till frukost. A perfect start to a perfect day 🙂 Jag fick dock mer ont i knät efter träningen så det var mindre kul, får ta lite voltaren sen när jag kommer hem för att se om det kan hjälpa 🙂
Annars då? Jo det är Löning, HIGH FIVE PÅ DET! 😀
20140325_093740_Harry