Resan Mot Bättre Hår & Naglar

Börjar idag 🙂 Jag var och hämtade ut mitt paket från The Bodystore igår och där låg mitt efterlängtade hårpiller Priorin som ska hjälpa mig få starkare, bättre, mer välmående och ett snyggare hår, även en nagelolja som ska stärka mina naglar så att dom inte skivar sig så lätt. Som jag har längtat efter dessa produkter. Nu hoppas jag att jag äntligen kan få ett snygg och välmående hår, samt snygga naglar som inte skivar sig. Jag får uppdatera er om 3 månader om hur det har gått med håret (en rekommenderar kur för att se några resultat var minst 3 månader så jag får vänta och se med spänning 🙂 ) och allt efter som med naglarna då jag inte vet hur lång tid det tar innan naglarna mår bättre. Men jag är så spänd på hur det kommer bli och jag hoppas på det bästa 🙂
Beställde hem en låda proteinbars också som jag kan mumsa på som mellanmål eller när jag är sugen på något sött, så att jag inte äter något olämpligt haha. Goodlifes barer är sjukt goda, speciellt caramell coco som jag har hemma just nu, så dom kan jag rekommendera 🙂
Nej nu ska jag springa förbi gymmet igen, dags att köra lite styrka för mina biceps och rygg, ciao ciao så länge 😀
20140325_063518_Sophia