Sky Bar

I lördags så mötte jag som sagt upp min vän Ava för att ha en tjejkväll vid Sky Bar vid T-centralen, en urmysig bar som har en trevlig atmosfär. Det är ingen partyhets, inga fulla människor, ingen hög musik utan det är en bar där man kan njuta av goda drinkar, fin utsikt och samtidigt bara ha det trevligt med sitt sällskap. Så det ska vara 🙂 Vi snackade om allting som hade hänt sen vi sågs sist och det var mycket att prata om, det var ju ett tag sen haha så det var verkligen på tiden. Vi pratade lite om framtida planer och jag lyckades nog övertala henne om att testa poledancing så det blir nog en till snurr runt stången någon gång framöver, så kul 🙂 Jag gillar när mina vänner är lika sugna som jag med att testa en massa nya saker, oavsett hur konstiga dom verkar vara, som min målerisession jag vill göra, får berätta mer om det sen haha 🙂 Under kvällen så valde jag att lyxa till det lite och drack två goda drinkar, en Strawberry Daiquiri som smakar sommar, mums, och sen en Sex On The Beach (som alltid är lite pinsam att fråga efter haha ^^). En väldigt mysig och trevlig kväll 🙂
image
image
image
image
image