Kraschade Datorer

God morgon, hmm vad ska vi välja för språk idag då som får inviga en helt ny vecka? Jo, nu vet jag ^^ Buongiorno, come stai? 🙂 Mi sento incredibilmente stanco oggi, non avevo voglia a tutti per tirarmi fuori dal letto questa mattina, volevo solo mentire lì e svegliarsi quando ne avevo voglia. Con il che non ero, il lavoro così chiamato quando era il momento di alzarsi. 🙂
Det fick bli ett besök från Italien denna gång, en varm hälsning som kan värma upp lite under denna våriga, men ändå kalla och frostiga, måndag. Jag känner mig i alla fall väldigt trött idag och hade ingen lust att ta mig upp ur sängen imorse, mina ögon var fastklistrade kan jag lova, haha, men jobbet kallade så det var bara att ta sig upp. Det har varit lite kaos här på morgonen med en dator som helt plötsligt blev svart, haha, snacka om panik när det är måndagsrush 😛 Som tur är så löste det sig efter att ha startat om datorn 2 gånger, men det är ändå jobbigt när det är som mest folk där vid 8.30-9 tiden, det blir mycket väntetid för besökarna då, men what to do, datorer krånglar ibland 😛
image