Använda Sin Mobil Som Modem?

Wihoo, var och körde ett pass på gymmet trots att jag kände mig trött och slö, valet stod mellan att sova i vårt back office eller att träna, och då jag gärna vill använda den tiden mer effektivt så blev det ett träningspass. Sova kan jag ju göra ikväll haha 😛 Det gick bra i alla fall, körde triceps och lite axlar denna gång, ökade lite i vikt i pulldowns övningen så det kändes bra, man blir tydligen starkare, så jäkla kul ju 😀
Juste, häromdagen så fick min älskling reda på att man tydligen kan använda sin mobil som ett modem om man kopplar in det i sin dator. Så att man använder sig av mobilens mobilnät för att kopplas upp till nätet. Visste ni att man kunde göra så? Det hade jag ingen aning om så jag har letat runt på internet om det även fungerar med en Samsung Galaxy mobil (för ibland så brukar saker och ting bara gälla Apples produkter, blä på det haha), och det verkar det göra 😀 Sjukt smart ju, att jag inte har funderat på om det har fungerat innan. Nu kan jag ju ta med mig min bärbara dator och kunna koppla upp mig till nätet även fast jag inte har trådlöst eller något Wi-Fi att connecta mig till. Hur snabbt ens data mängd för varje månad tar slut eller vad det innebär för mobilens batteri osv har jag inte hittat någon direkt info om, men jag ska söka vidare, för det här har liksom öpnat upp en helt ny värld för mig haha 🙂
20140324_120934_Anne