Nästan Alla Knappar

Hyvää huomenta, vihdoinkin, on perjantai. Olin ja koulutettu ratsastaa tänä aamuna, ajoi cross trainer 1 tunti ja oli täysin pois kehosta. Halusin antaa sen jälkeen, kun 20 minuuttia, mutta olen ajanut itseni ja Master Chef Kanadan Mobile kun aika kului vielä hyvin nopeasti. Onneksi se. 😀
Hahahah är det någon av er läsare som förstår någonting i det jag har skrivit? 😉 Nu är det tagit rakt av från google translate, så om det är någon läsare som kan finska och tycker att grammatiken är helt åt skogen så ber jag er ha överseende med det, för om det är något som jag absolut inte kan så är det finska 😀
För att göra det lättare för er att hänga med i det jag har skrivit så var jag som sagt och tränade nu på morgonen och körde 1 timme på crosstrainern. Jag ville gärna ge upp efter 20 minuter då jag blev så trött men med hjälp av Masterchef Canada så gick tiden väldigt fort, tur det 🙂
Juste nu har alla knappar, eller nej en finns kvar, på min vinterjacka gått av, riktigt dåligt tycker jag 🙁 Den är varken för liten så jag förstår inte hur dom kan ha dragits av, dålig kvalite kanske men jag betalade ändå runt 1000 kr för den så jag känner mig besviken. Jag får hoppas att vintern är över så att jag inte behöver gå med den längre, då får den vila och bli ihopsydd igen istället.
20140321_082539