Gyminstruktör?

Att träna ben när jag har lite problem med mitt vänstra knä kanske inte är det smartaste då jag säkert måste låta det läka/vila helt så att det inte gör ont längre, men jag kan inte låta bli ^^ Jag vill ju ha riktigt snygga ben och en rund och fast rumpa som sitter ändå upp i nacken på mig haha 🙂 Och det enda som krävs för att få dom snygga benen/rumpan är att träna styrkan + kondition så att fettet försvinner = formerna man har tränat fram under styrketräningen framhävs. Men det gjorde inte så ont idag i alla fall, men jag funderar på att bara köra raka mark om jag nu måste träna ben, då den övningen inte involverar att böja knäna så mycket. Kanske bäst att inte slita ut knäna i onödan, då det bara kan göra det värre och det kommer jag bara förlora på 🙂
Btw, Friskis&Svettis här i Kista försöker värva mig till deras team. Inte som receptionist utan som gyminstruktör (!) då dom vill ha fler tjejer som kan ge instruktioner så att man kan locka fler tjejer in till gymmet. Sen så verkar dom ha satt sikte på mig då dom tycker att jag vet en del om Friskis&Svettis koncept (då jag har jobbat inom Friskis tidigare, som ni säkert kommer ihåg 🙂 ) och sen även att jag verkar ha en bra teknik när dom har sett mig träna (skönt att jag verkar göra rätt när jag kör mina övningar haha). Det är lite blandade tankar jag har om det här, då jag personligen inte känner mig så pass kunnig eller så pass duktig inom träningen så att jag skulle kunna hjälpa andra, men samtidigt så tycker jag även att det kan vara kul att utvecklas för mig själv och för min egna träning. Än så länge så vet jag inte mer än det jag berättar för er, jag har inte riktigt haft tid att prata om det då jag har haft begränsat med tid, så jag vet inte vad hela gyminstruktörs grejen innebär, så jag vet lika lite som er. Jag tänkte att jag skulle fråga dom nästa gång jag går förbi gymmet så att jag vet mer, och kan ta ställning om jag vill det eller ej. Men det är kul att dom frågar, för då har det skett mycket med min utveckling inom träningen 🙂
20140320_120658_Hagrid