Första Riktiga Vintern

Bon matin, Comment allez-vous? 😉 nu var det franskans tur att få hälsa god morgon till er, så trevligt med ett besök från baugetternas land haha ^^ Men jag sitter på jobbet just nu och njuter av vyn ut på gatan. Våra gardiner i receptionen är nedplockade och iväg på tvätt så nu så har vi fönstrena helt fria och öppna, och det var ett tag sen sist, tror det var i somras. Vi drog för dom då för att det blev så ljust med solen, man kunde knappt se datorskärmarna, men sen så har vi inte dragit tillbaka dom igen haha 😛 Och så har dom varit, fram tills nu, så man känner sig lite ovan, nästan så att man blir mer medveten hur man står och sitter då man känner sig lite iakttagen haha 🙂 Nej, men det är skönt att få in lite ljus till receptionen, inte för att det är så soligt just nu men snön bidrar med mycket. Juste, tycker inte ni också att gårdagen och idag är de första riktiga vinterdagarna vi har haft i år? Jag menar, det är ju nästan 2 dm snö ute (i alla fall ute på Värmdö), så mycket har vi inte haft under dessa månader, så nu känns det snarare som december och ett perfekt julaftonsväder, än som slutet på mars. Men alla vet ju hur Sverige fungerar, så det här vädret kommer inte direkt som en chock. Jag vill gärna att våren ska komma då jag fryser så mycket, men den kommer nog snart. Vi går ju som sagt mot varmare tider och inte tvärtom, så då kan man stå ut den sista tiden 🙂
image
image