Konstiga Tider

Var en sväng förbi gymmet precis, jag fick kämpa mig igenom alla snöflingor som blåste mig rätt upp i ansiktet (varför ska det alltid blåsa i motvind? Det gör det alltid, och det är irriterande) men då det inte är så långt att gå till Friskis&Svettis från mitt jobb så var det inte så farligt. Det jag tycker är mest jobbigt är att det blir så halt ute, och mina Hunterstövlar är inte direkt halksäkra så jag är lite rädd för att halka och göra illa min lilla rumpa 😛 Men jag klarade mig 😀 Det gick i alla fall bra på gymmet, körde triceps och bröst, jag pressade mig själv så att mina muskler började skaka, till och med hela kroppen började skaka lite då jag spände hela mig 🙂 Jag tog även i väldigt mycket i en övning så att det kändes som att jag skulle spy…. illa men det är ett bra tecken, då har man pressat sig hårt 🙂
Juste, jag kollade upp vilka tider som fanns för att fixa passet, och dom erbjöd ju platser som var på dom mest osmidigaste tiderna man kunde komma på. Det fanns tider från klockan 9, till klockan 13, otroligt dumt att erbjuda platser då. Vem har tid att fixa sitt pass mellan 9-13? Då jobbar man ju och då har man inte tid att springa iväg, speciellt om man måste ta sig en bit för att komma till en polisstation. Sen så är det ju även väntetid oavsett om man har bokat, och det har man inte tid med. Men jag får se om jag hittar en bra dag lite längre fram som kan fungera, kanske en helg om dom har öppet då. Får undersöka vidare 🙂
Update: Det finns inga andra tider än mellan 9-13, och inget på helgen heller. Jaha, ska man behöva ta ledigt från jobbet i några timmar och förlora en massa pengar för att fixa ett pass? Så jäkla korkat.
20140319_131817_Salomon