Going Through My Mind

Tycker det är lite kul när man får små ryck ibland, som nu imorse, och även igår morse när jag bestämde mig för att säga god morgon på olika språk. Det är ju alltid kul att lära sig något nytt och språk har man alltid nytta av 🙂
Men då jag får mina små ryck så känner jag mig mer kreativ och effektiv, som att mitt sinne är öppet för idéer som är redo att få sättas i arbete. Så det jag tänker göra nu är att jobba lite på min idé, har tänkt mycket den senaste dagarna på hur jag ska kunna få det att fungera så jag ska göra lite research på nätet om jag hittar den hjälpen och dom tipsen jag behöver. Annars så får jag helt enkelt vara kreativ och uppfinningsrik och själv komma med den hjälpen jag behöver. Det blir ju trots allt alltid bäst när man gör saker och ting själv, eller vad säger ni? 😉
Påminn mig gärna sen om att jag måste boka en tid hos polisen för att fixa ett nytt pass, tydligen så är det populärt att fixa passen just nu men jag vill gärna få det gjort så snart som möjligt så att man inte står där i sista minuten (som är så typiskt mig haha 😛 ) innan resan till New York och måste fixa det i panik. Nej, jag vill vara ute i god tid, så påminn mig gärna, för det kan jag lätt glömma ^^
Bild tagen från weheartit.com
large