A Little Spanish

God morgon god morgon, hur står det till? 🙂 Eller vet ni vad? Nu tycker jag att vi ska vara duktiga och lära oss mer om språk, så vad sägs om att testa ett nytt språk varje morgon för att hälsa god morgon till varandra? 🙂 Det hade väl varit lite roligt, det är ju en väldigt viktig hälsnings fras, så kul att kunna säga det på många olika språk 🙂 Så då tänkte jag bara säga buenos días, Como estás? 🙂 Haha, ja nu kanske grammatiken är fel, men what ever, ni förstår väl ändå 🙂
Jag var på ett medarbetarsamtal hos Adecco igår för att prata lite om hur mitt år hos dom och Ericsson har gått, och det gick väldigt bra. Dem är väldigt nöjda med mig och tycker att jag gör ett bra jobb så det kändes väldigt skönt att höra, det gjorde mig så glad 🙂 Det känns tryggt att veta att det man gör är bra och att det når upp till deras förväntningar på mig och att jag utför mina uppgifter så som dom ska utföras. Så jag känner mig glad 🙂
20140319_084053_Sophia