Moderna Språk

Guten Morgen schöne Leser, wie geht’s? 🙂 Haha ja jag har ingen direkt aning om det där är den rätta grammatiken för tyskan, men det gör väl inte så mycket då det lät som en fin god morgon hälsning 😉 Jag studerade ju tyska i grundskolan, ni vet när man var tvungen att välja ett moderna språk i årskurs 6 och välja mellan antigen tyska, spanska eller franska (tydligen så kunde man också ta avancerad engelska….. varför gjorde jag inte det?? :O ) så jag valde tyska. Fråga mig inte varför jag valde det för jag vet inte det själv, det bara blev så helt enkelt, men tror det var för att klassen var så liten, konstig anledning haha. Hur det gick? Nja, jag är inte så duktig på språk om det inte handlar om engelska, så efter 4 års tyska och lärande om språket så fastnade det ändå inte riktigt i skallen på mig så det enda jag kan nu är typ Ich heiße Emilia och Ich liebe dich….. Vilka kunskaper haha 😉
Vilket modernt språk studerade ni när ni gick i grundskolan? 🙂
20140318_072327_Josh