Busy Doin’ Nothin

Sorry för ett lite halvt ”depp”inlägg tidigare, men jag kände för att skriva av mig lite och få ut lite av min frustration gällande kläder och min syn på mig själv. För det är så frustrerande och tär så otroligt mycket på mitt självförtroende/självkänsla när jag inte känner att några kläder passar, och då jag har en garderob som ekar tomt så gör inte det känslan bättre heller. För jag känner mig i princip aldrig snygg eller fin…. En jobbig känsla det där 🙁
Men det var inte det jag skulle säga just nu, utan har ni hört Ace Wilders låt från melodifestivalen? Den där ”Busy Doin’ Nothin”? Jag har inte följt melodifestivalen i huvudtaget detta år, ett medvetet val från min sida då det är så tråkigt, larvigt och med dåliga låtar, så därför har jag inte heller hört något bidrag från festivalen (om inte omedveten från någon radio eller nått, men inte tänkt på det). Tills nu. När jag var hemma en sväng i helgen så spelade min familj hennes låt, och även Sannas vinnarlåt, för mig och om jag ska vara ärlig så låter inte det som ett melodifestivals bidrag. Jag hade aldrig trott att det var ett av bidragen i dåliga melodifestivalen då den låten är rätt så bra 😀 Det låter som en riktig hit, en riktig festlåt med en bra rytm och ett bra beat. Den skulle helt klart ha vunnit 🙂 Men man kan ju säga att den vann då den kommer spelas flitigt i mina hörlurar och säkert på många klubbar/barer, och det är väl det som är en vinst, att låten spelas överallt? 😀 Yeaaahh Yeahh, I’m busy doin’ nothing 😀