Måndagskaos

Det känns som att det redan har gått flera timmar in på dagen då det redan har hänt så mycket. Körde ett konditionspass i 1 timme på gymmet nu på morgonen, körde crosstrainern igen och det gick bra. Hade lite tyngre motstånd denna gången så det blev lite jobbigare att springa på (eller vad man nu ska kalla det man gör haha), så nu ska fettet brännas 😀 Förra gången så lyssnade jag bara på musik och det gjorde att tiden gick så otroligt långsamt, men denna gången så kollade jag på ett avsnitt av Masterchef Canada (Ja jag vet, jag är beroende av Masterchef, men det är så bra 😀 ) så då flög ca 45 minuter av tiden förbi. Så otroligt smart 😀 Sen efter det så gjorde jag mig i ordning innan jag möttes av måndagsrushen på jobbet, det har varit fullrulle med en massa besökare och glömda kort. Det var till och med kö då det var så mycket folk på en gång, det var länge sen man hade det haha 🙂 Men nu har det lugnat ner sig lite så ska passa på att äta lite, magen skriker efter mat så måste fylla på med energi 🙂
Hur har er måndagsmorgon varit? 🙂
20140317_095042_Harry