God Morgon Lördag

God morgon, god morgon, vilken dålig sömn jag fick inatt, det känns inte som att jag har sovit någonting även fast jag var så himla trött. Vaknade till hela tiden under natten och vaknade även tidigt imorse, men jag känner mig ändå rätt så pigg trots liten sömn.
Gårdagen var i alla fall trevlig när vi firade pappa med en god biff bourgion (stavning haha 😛 ) och med hallontårta och lite annat gott till efterrätt. Av oss så fick han en skidweekend till Romme som han ska åka på nästa helg och han blev väldigt glad 🙂 Det är han värd och han förtjänar att få åka iväg för lite skidsemester då ingen annan i familjen gillar att åka skidor, det har inte riktigt fastnat som intresse hos oss, så det ska bli kul för honom att komma iväg till backen 🙂 Grattis igen pappa ^^ <3 image

image

image

image

2 Comments

    • Åhhh nej men skojar du? 😀 Det här var ju en helt underbar vinst, och en helt underbar måndags överraskning 😀 Tack så jätte mycket, vad glad jag blir 😀
      kram på dig 😀