Yaaay It’s Friday

Äntligen säger jag bara, som jag har längtar efter denna dag hela veckan 🙂 Även fast att veckan har flugit fram i rekordfart (det känns som att det är tisdag idag) så har jag varit så trött att jag har längtat efter att få lite helg och en möjlighet att sova ut. Jag har inget inplanerat i helgen denna vecka förutom att ta det lugnt och ta helgen som den kommer, och det ska faktiskt bli väldigt skönt 🙂
God morgon förresten, imorse så vaknade jag dödstrött och med en extrem smärta i mina ben, jag tror att det är en blandning av träningsvärk och en sträckning från när jag körde ben i onsdags. Det gör att jag inte kan gå normalt, kul liksom 🙂 Men vad gör det när det är fredag och solen skiner, det är ändå happytimes på det så jag känner mig glad 🙂 Men idag så är det även min pappas födelsedag så ikväll så ska jag hem och fira honom med middag och tårta, grattis underbara pappa, älskar dig <3 Hur mår ni idag kära läsare? 🙂
20140314_075232_Greg