Things To Do In New York

Det är inte långt kvar nu tills jag och min älskling åker till USA och besöker New York & Las Vegas, eller det är ju fortfarande 6 månader kvar men jag tror ändå att tiden kommer gå fort. USA har länge varit mitt drömresemål, jag vill upptäcka och göra så mycket när jag är där och jag drömmer om hur mina dagar kommer spenderas när går längs med New Yorks gator. Hur jag kommer gå klädd, hur jag kommer känna, vilket humör jag kommer ha, vad jag ska göra, hur jag kommer att uppleva allt osv. Ja allt sånt dagdrömmer jag om och det är härligt. Men sen så slog det mig att jag egentligen inte vet vad jag vill göra där borta, förutom att shoppa, se på baseboll, se någon musikal på Broadway, åka en Sex And The City Tour och upptäcka Empire State Building, Frihetsgudinnan, Time Square och Central Park. Vi vet inte ens vilka restauranger som är värda ett besök, så där är vi verkligen helt lost 😛 New York har så mycket att erbjuda och har så mycket man kan upptäcka så man märker ju att man blir lite vilsen då det finns så mycket men så lite tid till att hinna med allt. Så jag har suttit och försökt hitta några saker man bara måste göra när man är där, men jag hittar inte så mycket som ger den där ”wow-det där måste jag göra” känslan, så jag ska fortsätta med min research. Ni som har besökt New York får gärna tipsa om roliga aktiviteter och saker som man bara måste upptäcka, så att min och min älsklings resa blir helt underbar 🙂
Så tipsa gärna om era favoritrestauranger, favoritbarer/klubbar, roliga aktiviteter, saker man måste se och saker man måste göra 🙂
new york

2 Comments

 1. Ni måste måste måste åka till ”cony ilsand” När jag var där i somras var det lätt höjdpunkten på min New York semester!
  Vit sandstrand, kändes som att komma till Thailand men det ligger bara en tunelbaneresa bort!
  Vad det gäller restauranger borde ni besöka New yorks chokladrestaurang, ”Max brenner”. Det ligger vid union square, Godaste maten jag ätit och deras chokladmartinis, herregud säger jag bara! 😉
  Btw så är det jag som jobbade med dig i somras på ericsson men du kanske inte minns mig :), i vilket fall så är det mina bästa tips!!

  • Hej, självklart så kommer jag ihåg dig 🙂 Hur är allt med dig nu för tiden? 🙂
   Åh, så du menar att man kan få lite ”strandliv” även i New York? Det låter ju jättehärligt, så det ska jag kolla upp 🙂
   Och den där chokladrestaurangen låter ju för bra för att vara sann, mums säger jag bara haha 😀
   Tack så mycket för tipsen, det ska jag kolla upp 😀
   Kram kram