Sjung Om Studenten

Då Sverige väldigt snart kommer fyllas av en massa tutande lastbilar som har flaket fullt av glada, exalterade och lyckliga studenter så tänkte jag tipsa er om några fina studentklänningar som kan passa bra till den stora dagen. Inte på flaket dock då det kommer bli väldigt kladdigt av all öl och cider som man kommer duscha i 😉 , så där vill man inte direkt vara finklädd, utan en klänning som passar bra till champagnefrukosten, lunchen, fotografierna och sedan utspringet. En vacker klänning för er stora dag som markerar avslutet av allt slit under alla era år i skolan 🙂
Det är ju traditionellt att köra på vitt och det tycker jag att ni ska satsa på då det passar så bra till studenten. Till en vit klänning kan ni istället leka lite med era accessoarer och ha färgglada smycken, snygga skor och en väska som sticker ut i ett coolt mönster, men håll gärna klänningen vit. Här nedan så tipsar jag om 6 olika klänningar som jag tycker skulle passa bra till sin student, så jag hoppas att ni hittar er klänning för er stora dag 🙂
1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.
student 1
student 2