Stärka Naturligt

En av mina lösnaglar gick av under natten, mitt vänstra långfingret känns så naket och fult just nu. Sad eyes på det 🙁 Det är nackdelen med lösnaglar, händerna blir så känsliga och man vågar aldrig riktigt använda sina naglar då man vet att limmet när som helst kan släppa från nageln om trycket blir för hårt. Jag har funderat på att börja stärka mina naturliga naglar istället för att hålla på med lösnaglar, som desutom bara förstör den naturliga nageln under en lång tid. Not worth it känner jag, då naturliga naglar är starkare, tåligare och man vågar använda dom mer, sen är det alltid snyggt att veta att man är naturlig haha 😉 . Så jag ska hitta något bra stärkande nagellack att måla på, någon bra nagelolja och köpa vitaminer för hår/hud/naglar så att mina naglar får en massa näring och kan växa sig långa och starka 🙂
20140312_074030_Salomon
20140312_074043_Salomon