Mycket Träning Just Nu

Det går verkligen inte bra för mig när jag ska träna ben på gymmet. Jag känner mig så vilsen just nu då jag inte vet vilka övningar jag ska eller kan göra på grund av mitt knä 🙁 Allting jag vet involverar ju att böja på knäna för att aktiviera benmusklerna, yaay det är ju perfekt för mig som får ont så fort knäna böjs lite. What should I doooo? :/ Så det blev ett lite halvdant pass idag, det gick bra men ändå inte på samma gång, jag kände mig inte nöjd även om benen blev trötta. Men om jag ska vara helt ärlig så är mina ben så svaga och känns som spagetti just nu, orkar knappt gå haha 😛 Så jag antar att passet tog väldigt bra på musklerna ändå, mer än vad jag trodde, och det är alltid positivt 🙂
Värst vad många träningsinlägg det har blivit på sista tiden märker jag, det känns lite enformigt så jag ska bättra mig med att skriva en massa annat också så det blir gott & blandat, I promise ^^
20140312_120401_Sophia