Skönhet & Mode Vid Attitude Mässan

I lördags så var jag som sagt på Attitude mässan tillsammans med Lotta, en mässa som går i mode och skönhetens tecken, alltså helt perfekt för oss två 🙂 När det kommer till mässor och events där dem x antal första besökarna får en goodiebag så blir vi som galna och bestämmer oss för att vara två av dom första som får en påse, och till denna mässan var det inget undantag. Mässan öppnade kl 10, vi bestämde oss för att börja köa vid 8…. Galna? Ja visst 😀 Jag råkade dock försova mig så jag kom inte förrens vid klockan 9, men Lotta var tapper och hade köat sen kl 8 och hamnade långt fram i kön, inte dåligt. När jag väl kom fram så smet jag in och ställde mig vid henne, Förlåt ^^ Lagom tills det så släppte dom in oss och gav ut goodiebag biljetter och vi spenderade den sista väntan till öppning inomhus så det var skönt 🙂
När mässan väl hade börjat så gick vi runt och frossade i smink, mode, trender och tävlingar. Tävlade bland annat om en träningsresa hos Vitaminwell och ett hemma spa (en liten apparat som verkar jag underverk för huden, men tråkigt nog så vann jag inte 🙁 ) Jag hade sett framemot att få köpa massa saker till naglarna, främst lösnaglar och kanske något lack, men tyvärr så hade dom inga lösnaglar i huvudtaget så det var tråkigt. Lotta däremot shoppade lite saker 🙂
Lite senare in på dagen så gick vi på Oriflames föreläsning där grymma Linda Hallberg visade hur man lägger en vårig makeup med Oriflames nya serie The One. Innan så köade vi även till detta för att få en liten goodiebag (som vi fick ^^) som bestod av en mascara och ett läppglans, tack så mycket för det 🙂
Vi avslutade vår vistelse på mässan med att gå på Make Up Stores visning som bjöd på snygga sminkningar och snygga kläder, känns lite coolt att sitta där och se en fashionshow, känns som att man är på modeveckan då 🙂 Ett bra avslut på en helt awesome dag 🙂
bild1
bild2
bild4
bild3