Crosstrainer

Då har jag kört klart mitt konditionspass för dagen, jag körde på i 1 timme på crosstrainern, jag blev väldigt trött i kroppen då det var tungt och jobbigt att köra cardio i 1 timme, så det verkade ha tagit bra på kroppen och fettet haha 🙂 Det kändes även bra för knät då jag fick ett bra flow i min rörelse, det blir inte så hackigt och kraftiga stötar som om jag hade powerwalkat eller cyklat. Sen så är crosstrainern väldigt behaglig, den känns rolig men jobbig på samma gång. Men det blev lite långtråkigt måste jag erkänna, det känns så enformigt och trist att stå där i 1 timme och göra samma sak, tiden går så långsamt, men träna cardio kommer vara bra för mig så jag kommer göra det ändå 🙂 Det är bra för jag förbättrar min kondition, jag bränner fett och sen är det bra att få lite variation med träningen och få lite av varje, både styrka och kondition. Under lunchen ska jag till gymmet igen men för att träna styrka denna gång, då blir det triceps och bröst om kroppen tillåter, då jag har fått en sån träningsvärk i överkroppen sen poledancingen i söndags. Det är ju som dom säger, andra dagen efter träningen är alltid värst för då har träningsvärken tagit ett fast grepp om dina muskler. But I like it 😀
20140311_075837_Sophia
20140311_080000_Sophia
20140311_083127_Sophia