Feels Good To Be Back

It feels good to be back at the gym, även om det gick lite segare än tidigare, men det hade jag väntat mig efter en veckas uppehåll, så är det skönt att få komma tillbaka till gymmet för att svettas och få in mina rutiner igen. Man märker verkligen hur bra man mår när man tränar, man mår ju asbra när alla endorfiner sprids i kroppen 🙂 Jag kände mig väldigt svag och trött i mina muskler, jag körde biceps och rygg, men jag tror jag fortfarande är mör sen poledancingen igår, och efter en veckas uppehåll hade jag inte direkt väntat mig att vara på topp. Men jag tränade i alla fall, det blev väldigt tungt och jag blev väldigt varm haha, mitt ansikte blev lika rött som ett rödljus 😛 Men det känns riktigt skönt att vara bland alla träningsmaskiner och vikter igen. Jag ska även försöka få in mer kondition i min träning (så att jag kan börja bränna mer fett 😉 ) så jag ska se till att träna två pass per dag (två pass när jag tränar styrkan, annars så bli det ett konditionspass per dag) så då är det tänkt att jag ska köra ett konditionspass efter jobbet. Jag kör hårdträning nu inför sommaren, eller nej inte bara inför sommaren, utan det är snarare hårdträning för mig själv och framtiden, jag ska bli mitt bästa jag 🙂
20140310_114950_Josh
20140310_115407_Josh
20140310_121907_Josh