Då Var Det Måndag Igen

Uäk, försökte precis svälja ett B-vitamin piller men så fort jag stoppade den i munnen och började dricka vatten för att skölja ner den så började den redan då att upplösas och det smakade så äckligt att jag inte kunde få ner den, kändes som att jag skulle spy 🙁 Usch, fy och blä, jag skiter i dom tabletterna och får försöka hitta en annan B-vitamin som kan ge mer näring till mitt hår, hud och naglar, för jag kräks nästan varje gång jag försöker ta den. Blä.
God Morgon förresten, visst gick helgen fort denna gång? Det gjorde den i alla fall för mig, men ändå så gick den långsamt på samma gång. Jag vet inte om det berodde på att jag gick upp så tidigt och fick fler timmar på dygnet, och även gjorde en massa saker, men oavsett så är jag nöjd, det blev en bra helg 🙂 Jag ska berätta mer helgen lite senare för nu ska jag vakna till lite ur min måndagsdvala och äta lite frukost, ciao ciao så länge 🙂
20140310_065217_Bob