Vip-Mingel

Igår så var jag, Lotta och hennes vän Walle (som lyckades få en plats trots att det tydligen var ett tjejevent) vid Mini Coopers kontor vid Solna för att tillsammans med 4Good och Mini få se den nya coola lilla MINI:n, och även mingla och äta gott. Jag provsmakande min allra första kaviar igårkväll, en Nacarii-caviar (som kostar ca 2000 kr för 110 g :O ) och jag blev positivt överraskad. Jag har alltid trott att kaviar ska smaka fisk, som kalles kaviar, har en skum eftersmak och smaka rökigt (det ska smaka vuxet och rikt haha 😛 ), men det smakade helt annorlunda än jag trodde. Det smakade pannkakor haha 😛 På riktigt, mums var det, inte konstigt att folk lägger pengar på kaviar om det smakar så gott haha 😉 Det bjöds även på lite bubbel, rosévin, vitt vin och alkoholfritt men jag tog lite bubbel och rosévin som var väldigt gott. Till det så åt vi lite surdegsbröd, ost och charkisar som korv och skinka från Delikatessgrossisten, det var väldigt gott, börjar bli lite förvånad över mina smaklökar då jag inte brukade tycka sånt var gott förut, men kul att man kan ändra sig 🙂 Lite senare mot kvällen så hade dom utlottningar av väskor som det stod MINI på, handdukar, showbiljetter m.m men jag hade inte turen att vinna denna gång tråkigt nog, hade alltid varit trevligt med något litet i alla fall. En liten modevisning för märket Jaber hade dom också, men det såg vi inte så mycket av då det stor så mycket folk i vägen så vi satt mest och larvades oss och tog en massa bilder, som vi alltid gör 🙂
Några bilder är lånade från Lotta 🙂
bilder 1
bilder 2
20140306_182119
IMG_5099
IMG_5129
20140306_191918